fredag 16 maj 2014

Säsongsavslutning på The Big Bang Theory

Så var den sjunde säsongen över. Säsongsavslutningen var faktiskt riktigt sorglig. Den brände bakom ögonen under scenen på tågstationen. Vilket är rätt konstigt eftersom vi inte tycker serien är så bra längre. Men där, i den scenen, brydde vi oss om kakartärerna och jag kunde mer än få känslan av att Sheldon inte kommer tillbaka till serien mer.

Det har ju buzzat lite om att en karaktär inte kommer återvända till serien under säsong åtta men ännu verkar inget vara officiellt eller på riktigt. Om det nu är Sheldon vore det helt sjukt. Han är ju serien. Utan honom är det några vänner som mest snackar med varandra. Edgen, det där lilla extra, försvinner.

Jag tror vi kommer att få se ett hopp till nästa säsong. För även om jag skulle vilja att vi fick följa med ut på Sheldons äventyr (tänk vilken bra webbserie det skulle bli!!) tror jag inte fokus kommer ligga där. Antagligen kommer vi hamna direkt tillbaka i bröllopsplanerande och vem-ska-bo-med-vem tankar. Tre säsonger till kommer serien få. Hoppas att den håller så många säsonger och att Sheldon fortsätter vara vår Sheldon.

Och till sist. Kan vi inte alla sätta oss in i frustrationen över förändring som Sheldon känner, trots att vi är normal-störda? Allt fallerar på en och samma gång och det som fortfarande finns där försvinner i dimman av allt som inte fungerar. Hu, vilken känsla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...