onsdag 21 maj 2014

Ny serie: Please Like Me

Igår tittade vi lite på vanlig burkTV och hamnade på SVT 2 vid 22:20 och hamnade framför något helt fantastiskt! Det var homosexuella män som var kära, folk som gjorde slut och folk som hade ihop det i duschen. Allt ackompanjerat av glad musik och schysta vinklar. Vi blev förälskade. Så kära att vi var tvungna att stänga av för att kunna kolla om hela serien på Play.


Så direkt när vi kom hem idag gjorde vi middag och pluggade in Play i TVn och påbörjade det första avsnittet, istället för det typ femte som vi sett lite av igår. Det var fantastiskt från första stund. Vi blev förälskade en gång till. Serien handlar om Josh som blir dumpad av Claire och sen inser att han nog är homosexuell. Eller Claire säger det till honom och det nya killen Geoffrey får Josh att verkligen inse det. Joshs mamma och pappa har lite härligt trassliga liv. I serien finns även Joshs vän Tom och hans flickvän Nimah.

Jag älskar den här trevande fina homosexuella kärleken som vi får se i det första avsnittet. Det roliga i hur Josh brottas med att vara vän med Claire och hur Tom egentligen verkligen vill göra slut med Nimah. Vi skrattar, och skrattar. Det känns som att vi inte skrattas såhär sedan Friday Night Dinner . Det är liksom helt galet. Nu ska vi starta ett till avsnitt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...