fredag 16 maj 2014

Intervju med Uppsalatidningen
Häromdagen ringde en reporter från Uppsalatidningen och vill prata lite om Seriesoffan, HBO, Game of Thrones och allmänt om serier. Och så igår kom artikeln. Uppsalatidningen är en gratistidning som delas ut till massa hushåll i Uppsala och på Ica och liknande. En härlig tidning som tydligen har väldigt god smak.

Jag och reportern snackade lite allmänt om serier och kom bland annat in på varför vi startade bloggen och vad det är vi tycker är så härligt med TV-serier. Sen tog Annie över luren och fick prata lite om våra upplevelser i Oslo.

Det var en fin liten artikel och om du hittat hit som en följd av den så hälsar vi dig hjärtligt välkommen.

Vi ombads ge lite tips på bra serier och passade som vanligt på att lyfta fram Modern Family. Veep, The Americans, Parks and Recreation och Fargo gavs också lite reklam. På frågan om det fanns någon serie vi ville avråda från så var svaret solklart; Friends With Better Lifes. Läs varför här.

Nåväl, det är kul med uppmärksamhet. Tyvärr lyckas jag inte hitta artikeln på nätet men jag lägger en bild här nedan och ni som bor i Uppsala kan ju gräva lite i pappersåtervinningen eller gå till Ica och plocka upp ett ex. Klicka på bilden för att kunna läsa vad som står :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...