fredag 18 april 2014

Seriesoffans drakägg: Vi ska till Oslo!

Glad Påsk på er allihopa! I vårt drakägg har vi en mycket rolig sak att berätta för er, glänta och se :)

Vi har nämligen blivit utvalda av Tele2 att åka till utställningen om Game of Thrones som deras korrespondenter. Där kommer vi få se massor (alltså vi snackar massor) av saker från inspelningen. Utställningen är i Oslo under nästa helg (26-30 april) och vi kommer vara med på presskonferensen den 25e och sen rapportera från den röda mattan. Vi är rätt så exalterade som ni förstår.

Vi vet ännu inte vilka skådespelare som kommer närvara men uppdaterar er när vi vet. Vi hoppas på Arya och Brienne. Antagligen kommer vi får se den norske skådespelaren Kristofer Hivju som spelar Tormund Giantsbane, som springer runt med Ygritte. Jag tänker eftersom utställningen är just i Norge.

På fredagen är det som sagt presskonferens om öppnandet av utställningen och sedan på kvällen är det röda mattan. På lördagen kommer vi att gå på utställningen och rapportera från den. Vi ju redan suttit i den plastiga järntronen, nu hoppas vi kunna sitta i den järniga järntronen.

Under helgen kommer vi dels skriva massor här på bloggen och dels på Tele2s facebooksida. Vi har startat ett litet samarbete med Tele2 som kommer utvecklas här under våren. Anledningen är att Tele2 i sin tur ingått ett samarbete med HBO Nordic, som vi ju gillar :)

Vi tycker det ska bli riktigt roligt att ha med er på denna resa till Oslo och de andra sakerna vi kommer göra under våren. Hoppas ni hänger med!

1 kommentar:

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...