fredag 25 april 2014

Presskonferens med Sam och Giantsbane

Vi har precis varit på vår första presskonferens. Det var fantastiskt. På uppdrag för Tele2 bevakar vi öppningen av Game of Thrones the Exhibition i Oslo.

Presskonferensen inleddes med att Elana Loewenthal, som är basen för hela uställningsturnén, berättade lite om utställningen. Hon berätta bland annat att vi kommer att få se det beryktade halsbandet som Sansa hade på sig på Joffreys bröllop. Det halsband som det spekuleras vilt kring på internet just nu.

Därefter presenterades vi för John Bradley och Kristofer Hivju som spelar Sam Tarly respektive Tormund Giantsbane. De fick en del frågor gav många intressanta svar. Bland annat frågade någon varför Game of Thrones har blivit så populärt bland fansen. John Bradley svarade då att människor ser serier och annan underhållning av två anledningar. De vill fly verkligheten och de vill uppleva mänskliga historier med mänskliga känslor. Game of Thrones hamnar, enligt Bradley, mitt emellan dessa två och det är därför den har blivit så populär. Den talar till alla.

Här är en liten film från den fotosession som inleddes direkt efter presskonferensen.

Vi kommer uppdatera löpande under dagen och ikväll kommer ett lite mer utförligt inlägg om dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...