lördag 12 april 2014

A Hard Jay´s Night

Modern Family fortsätter att leverera. Vi skriver väldigt sällan om den längre. Bara när vi listar våra favoritserier eller jämför olika komedier med den bästa. För Modern Family är den bästa komediserien på TV just nu, och kanske någonsin. How I Met Your Mother var fantastiskt skriven med skämten var lite tunna. Vänner var roligt på sin tid men humorn lite plump. New Girl har tappat det, det går mest ut på att skriker åt varandra. The Big Bang Theory ska vi inte ens prata om, värdelöst numera. Men där står Modern Family. På sin femte säsong och fortfarande en skrattfest varje vecka.

Det senaste avsnittet, A Hard Jay´s Night, som kom förra veckan var lika bra som allt annat. Eller kanske inte riktigt, men typ. Phil fortsätter att vara den bästa karaktären. Han överaskar hela tiden och  hans oskyldiga lite töntiga framtoning är fantastisk. Tyvärr börjar skämtet att Haley är korkad bli lite uttjatat. Speciellt som det bara är ibland. Ibland hänger hon med fint. I allmänhet börjar barnskådespelarnas ålder komma ikapp dem. När de förr kunde komma undan för att de var söta så börjar de något krystade replikerna bli lite plågsamma.

Men nog med negativiteten, Modern Family är fortfarande hutlöst roligt. Jag älskar formatet med de korta intervjuerna och skådespelarnas kameramedvetenhet. Det är bra bra grejer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...