torsdag 20 mars 2014

Nyheter i korthet

Det var väldigt längesen vi samlade ihop nyheter från serievärlden så det blir ett stort inlägg. Många slutdatum och förnyade serier, men även några nya serier.

ABC har satt sina datum för säsongsavslutningnarna. De serier som vi kollar på har följande datum (alla datum är för när avsnittet går att se i Sverige): Castle 13 maj, Suburgatory 15 maj, Modern Family 22 maj och Mixology 22 maj. Läs hela listan här.

NBCs datum för säsongsavslutningar är som följer: Parks and Recreation 25 april och Blacklist 13 maj. Läs hela listan här. Men vi behöver inte vänta länge eftersom NBC har förnyat Parks and Recreation för en sjunde säsong! Det har varit klart sedan innan men har nu blivit lite mer officillt. NBC har också förnyat Blacklist för en andra säsong. På CW följer vi bara Hart of Dixie som har ett slutdatum den 17 maj. Hoppas den får en säsong till! Fler datum från CW finns här.

Och CBS har förnyat 19 (!) serier! Bland våra guldkorn finner vi Big Bang Theory med 3 till säsonger (herre min jisses gud!) och Elementary som får en tredje säsong. Se alla (nästan) serier som CBS förnyat här. Även New Girl har blivit förnyad för en fjärde säsong. Kanske håller FOX lite väl hårt i New Girl, det går bara utför.

Rizzoli & Isles sommarsäsong drar igång 18 juni. Det är så himla konstigt hur Rizzoli & Isles alltid blir runtflyttad på året. Ibland är det vinteravsnitt, ibland en halv säsongs där, en halv där och fyra avsnitt någon annanstans. Tråkigt!

I höst kommer seriern Gotham (Batman, yay!) och Flash (trikåer, yay!). Läs mer om dem här.

Efter succen med Vikings går nu History vidare med en serie om Texas Rangers. Den kommer ha premiär under 2015 och där kommer vi får se Chad Michael Murray (One Tree Hill) som soldat. Serien handlar om The Texas Revolution (Texas, Mexico och krig, typ). Jag har inte riktigt koll på den delen av USAs historia så det ska bli kul att åtminstone få ett hum om vad som kan hänt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...