söndag 30 mars 2014

Inför Friends With Better Lives

Imorgon måndag, efter att det sista How I Met Your Mother sänds, släpper CBS en ny komedi som också kretsar kring vänner. Självklart hoppas de på en stor publikboost från HIMYM och tanken är väl att serien ska tilltala samma sort människor.

Friends with better lives handlar om 6 vänner över 30 som alla tror att gräset är grönare på andra sidan. Andra sidan vänskapen alltså. Vi har det gifta paret, den nyskilde ungkarlen, karriärkvinnan och det nyförlovade paret. Alla vill vara någon annanstans än där de egentligen är. Avsnittet är 22 minuter långa och kommer till Sverige på tisdagar. 

I rollerna ser vi Kevin Connolly (Entourage) och James van der Beek (Dawson's Creek) som de mest kända namnen. Att få återse Eric Murphy från Entourage är anledning nog för att kolla in serien. Det är svårt att veta om serien är lovande eller inte. Den har ett stort spann av historier i och med att det är en rätt generell handling och med många karaktärer. Det finns kanske en risk att det inte är så fängslande, lite "so what".

Här kan ni kolla in trailern:

1 kommentar:

  1. Tittade på första avsnittet idag och tycker dom lätt hade kunnat strykit en av karaktärerna, antingen James Van Deer Beeks eller hon den långa, blonda smalas. Den är nog värd några avsnitt innan man vet säkert om den är bra:)

    SvaraRadera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...