måndag 24 februari 2014

True Detective

Nu har det tagit lite fart. Den brutna kronologin är tillbaka men nu har de lämnat 90-talet och kör på 2002 och nutid. Någonting står inte rätt till med fallet med de bortrövade barnen och den mördade kvinnan från 95 och Rust försöker lista ut vad. Han tror att det är en konspiration men får inget medhåll. Samtidigt har Marty och Margareth det allt annat en gött och separation står för dörren. Serien har tagit en ännu mörkare vändning.

Den har också fått upp tempot lite. Förra veckan klagade jag på att allt tar för lång tid men nu har det speedats upp åtminstone lite grann. Det är bra, så att historien kommer någonvart.

Sista scenen i det här sjätte avsnittet var från nutid. Marty och Rust träffas igen. Det ska bli spännande att se hur det går.

Spännande är det också att se hur serieskaparna ska få ihop det hela. Det är bara två avsnitt kvar. Tur då att de har fått upp farten. Förhoppningsvis rullas en stor härlig konspiration upp och vi får några härliga twister.

Om jag var negativ förra veckan så är jag betydligt mer positiv idag. Men årets bästa serie torr jag fortfarande inte att det är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...