torsdag 27 februari 2014

Mixology

Vi har precis tagit oss igenom de två första avsnitten av den nya serien Mixology. Som det riktigt dåliga introt säger handlar den om tio personer, en natt och en bar. Och de tio personernas jakt efter kärlek.

Först tänkte jag att det var lite åt Love Bites-hållet. Parallella handlingar som vävs ihop snyggt. Men där Love Bites är ett mästerverk som slutade alldeles för tidigt så får Mixology gärna ta slut efter en säsong om för mig.

Det var inte det sämsta jag har sett, men långt långt från det bästa. Den töntige killen som inte kan prata med tjejer och hans polare som försöker hjälpa honom känns lite gjort. Samma sak med tjejen som är i ett tryggt förhållande men letar efter lite spänning. Jag har sett det förut. Men visst. Det var lite småroligt. Några av karaktärerna var ganska sympatiska och jag drog på mungiporna någon gång. Så vi ger la skiten en chans.

Men för att jag ska bli övertygad behöver ett par saker bli bättre. För det första måste dialogen bli bättre. Det var stelt och konstigt, inget flyt. För det andra så måste vi få lite mer äkta känslor. Som det är nu är det för ytligt. Och även om det kanske är grejen så vill jag nog se lite mer riktig kärlek, änna. För det tredje så måste den dåliga berättarrösten bli bättre och den måste sluta säga literary hela tiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...