fredag 7 februari 2014

Fem första avsnitten av Vita huset

Vi valde Vita Huset framför Sopranos. Det får bli nästa gång. För nu satsar vi helhjärtat på Vita Huset. Vi har alltså sett de fem första avsnitten och börjar äntligen fatta lite vad som är grejen. Fram tills nu har vi inte kommit in i dialogen (alltså har vi inte hört något), inte vetat vem alla är och blivit lite åksjuka av all kameraåkning. Men nu börjar det lossna. Efter fem avsnitt vet vi vilka alla är och börjar hänga med i den snabba dialogen. Det är dock fortfarande lite rörigt. Lite svårt att hänga med helt enkelt. Vi gillar inte serien fullt ut än utan lever lite på hoppet att 2000-talets intåg ska göra den bättre. Men vi kommer såklart fortsätta titta, något annat vore otänkbart.


Vi gillar dock skådespelarna. De flesta är kända namn för oss så det tog några avsnitt innan vi kunde tänka bort Rob Lowe från Brothers and Sisters, Bradley Whitford från Studio 60 och (lite chockad här) Dulé Hill från Psych. Men den som lyser mest är helt klart Allison Janney, riktigt cool karaktär.

Att det är Aaron Sorkin som har gjort serien är svårt att missa. Den långa dialogen, kamerarullningarna, att det alltid händer något framför kameran som inte hör handlingen till och all denna icke-handling som sker.

2 kommentarer:

  1. Åh, jag blir nästan avundsjuk att ni har så mycket fantastiskt framför er! Jag absolut älskar West wing :D

    SvaraRadera
  2. Vi älskar att ha så många avsnitt framför oss. Det finns inget bättre!

    SvaraRadera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...