söndag 2 februari 2014

Black Sails, andra avsnittet

Det börjar klarna lite nu. Jag förstår typ vad det går ut på. Den där sidan kommer visa dem vägen till en fantastisk båt som har massa skatter i last. Jaha, men tror ni inte att den båten har seglat vidare nu? Sluta gnälla och bjud oss på lite segling istället.

Det är såklart fint när underhållning sförsäker spegla någon slags verklighet. För jag antar att det är ambitionen. Eller verklighet är la att ta i men åtminstone någon slags realism. Men det är inte det jag vill ha. Jag vill ha papegojor, ögonlappar, jolly roger och sjungande matroser som svingar sig i seglen. Mer fäktning på bommen och mindre deppiga bakgator och människor utan hopp.

Men nu bjöds vi åtminstone på lite mer palmer och tropiska öar. Miljö är som hämtad ur Adventureland på Disneyland. Jakten bland klipporna kunde lika gärna ha utspelat sig på Dödskalleklippan. Den sista scenens fest runt den stora elden var också precis vad jag vill ha. Mer sånt.


Än så länge känns handlingen lite tunn. Mn jag hoppas att de snart ger sig ut på rövarstråt. Då kan vi åtminstone få känna att serien är på väg någonstans. För just nu går det lite på tomgång.

Kanske är det mina förhoppningar som ännu inte grusats helt som gör att jag, trots mina negativa ord, med glädje ser fram emot nästa vecka. Det är när allt kommer omkring pirater. Bara cowboys är bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...