tisdag 18 februari 2014

Beach House

Nu är vi tillbaka efter helgens tittande och vi ska försöka återställa ordningen här på Seriesoffan. Denna veckan blir lite förskjuten med inlägget om Girls idag och inlägget om True Detective imorgon. Men först som sagt Girls.


Tjejerna åkte till fuskhamptons och skulle försöka reparera sina relationer. Ett mycket välkomnade steg från min sida. Slitningarna som varit innan under säsongerna har varit bra och gett upphov till många handlingar men var också bra att de nu försöker lappa ihop. Det gick ju sådär men slutade ändå på rätt sida.

Himla roligt att killarna var där också, och att det inte var Adam och Ray, utan Elijah. Jag brukar ju klaga på saknaden av djup hos karaktärerna och att de måste sluta introducera nya karaktärer hela tiden. I detta fallet passade det perfekt. Även om vi sett Elijah innan var det längesen vi såg honom och det var kul att han kom tillbaka. Lite onödigt dock att han tog upp handlingsutrymme med sin snyfthistoria med sin pojkvän. Den tiden hade kunnat läggas på de andra karaktärerna.

Men som sagt, kul att alla fyra tjejerna äntligen var i samma bildruta. Det tackar jag för! Riktigt bra avsnitt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...