söndag 19 januari 2014

Vecka 3

Veckans lilla genomgång av allt det där andra:

Veckan har mest bestått i att kolla på maratonprojekt så vi ligger lite efter i många serier. Snart kommer vi nog tillbaka. Vi har också arbetat kring vad Seriesoffan är och hur den ska se ut framöver. Vi gillar ju detta så mycket och vill känna att det fortfarande ska vara roligt. Så vi kommer ha bättre framförhållning om vad som kommer och därför hoppas vi kunna ge er bättre analyser och inlägg. Vi ska verkligen försöka öka antalet inlägg om veckans avsnitt. Men det dröjer någon vecka. Vi har mycket annat serierelaterat i vår pipeline. Men det kommer :)

True Detective hade premiär i måndags och fick svidande kritik över saknaden av kvinnliga karaktärer. 3 kvinnor, skandal! Vi hoppas på bättring men tror inte det kommer hända. Kanske i säsong två. Samtidigt släpper Moviezine en podd om True Detective, kul!

Jag, Annie, har blivit lite sugen på att kolla in serien Him & Her efter att ha läst detta inlägget. Någon som sett den? Verkar ha en spännande sättning där handlingen nästa uteslutande utspelar sig i ett sovrum.

Den tredje säsongen av Newsroom blir också seriens sista. Jag gillar det. Dels för att Sorkin då har vetat om att slutet ska bli just då, vi kan kanske förvänta oss ett trevligt slut. Dels för att det känns som en serie som inte kan pågå för alltid. Den har alltid haft en miniserie-känsla över mig.

Game of Thrones släppte också en trailer för den fjärde säsongen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...