söndag 12 januari 2014

Vecka 2

Här kommer veckans sammanfattning av reflektioner och nyheter! Serierna börjar äntligen komma tillbaka efter julunderhållet. Först ut hos oss var Castle som bjöd på riktig spänning. Men som så ofta förr bjöd serien på lyckligt slut, ett lite extra lyckligt denna gången. Men serien börjar nog gå på lite tomgång, jag behöver en nytändning snart!

Imorgon ska vi äntligen återse tjejerna i Brooklyn och i samband med detta har serien är blivit förnyad för en fjärde säsong. Jag var inte lika imponerad av säsong två som säsong ett. Den var lite för mörk. Men det verkar bli ändring på det inför den här säsongen. Kolla in här imorgon för ett inlägg om säsongspremiären!

Kevin Connolly som är med
i både Entourage och Friends
With Better Lives
Vissa serier startar andra slutar. För How I Met Your Mother börjar tiden verkligen rinna ut och vi vet nu att serien kommer ta farväl den 31 mars. Det kommer alltså bli ett härligt aprilskämt för oss här i Sverige. Direkt efter kommer serien Friends With Better Lives ha premiär. Den finns inte med på vår lista över nya serier 2014. Vi hade helt enkelt glömt bort denna serien. Vi läste lite om den innan jul och har den verkligen på vår lista över serier vi ska kolla in. Så ett inlägg om den kommer!

Entouragefilmen kryper närmare och närmare. Superduper jävla skitroligt tycker vi! The Boys are back! Nu längtar vi efter ett premiärdatum under 2014.

Psych hade säsongsstart på sina åttonde säsong. De började med att byta kontinent och vi fick träffa fotbollshuliganen från Euro Trip. Annorlunda, och lite konstigt. Jag längtar tillbaka till Santa Barbara.

Game of Thrones kommer tillbaka den 6e april med sin fjärde säsong. Och filmen om Veronica Mars kommer som vi skrivit innan den 14e mars och denna postern gör ju inte att jag längtar mindre till filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...