fredag 31 januari 2014

Smått och gott från veckan som gått

Vi kör detta på en fredag, festligt va :) Följ med på en tur kring denna veckans och förra veckans nyheter och tips. Den värsta nyheten kommer först och det är att HBO inte tänker förnya Family Tree. Johan sa att han ska sluta kolla på serier om det hände. Inte så troligt. Men vi kommer sakna denna serien så grymt mycket. Kolla in genialiteten liksom!Men veckan bjöd på lite positiva saker också. How I Met Your Mothers avsnitt till exempel. Så himla fint! Vi satt och njöt under de korta minuterna vi fick se denna skapelse. De som gör serien visade också upp det som de gör bäst. Knyta ihop handlingar och köra samma scen tusen gånger. Allt var helt fantastiskt. Detta kommer bli ett avsnitt som kommer rulla många gånger hemma hos oss.

Parks & Recreation har nästan blivit förnyad för en sjunde säsong, lycka över det! Även Bones har blivit förnyad, fast helt säkert då, för en tionde säsong. Kul ju! Samtidigt flyttar serien tillbaka till måndagar (tisdagar här i Sverige) vilket jag tror betyder att bolaget vill satsa på serien igen. Flytten sker redan efter kvällens avsnitt då serien tar ett litet uppehåll och är tillbaka igen den tionde mars. Detta är också ett stort steg för Fox, som sänder serien, eftersom detta är deras första oanimerade serie som kommer upp i tio säsongen sedan Beverly Hills 90210.

Vi blir sugna på Doll & Em när vi ser denna trailern. Emily Mortimer är min nya Tamsin Greig :) Serien kommer till HBO Nordic 19e februari.


På tal om Tamsin Greig så började Episodes för en tid sedan. Serien som inte är jättebra men som ändå blir förnyad varenda år. Rätt härligt ändå. Och jisses vad kul att Tancy från Hart of Dixie spelar Morning. Detta kom som en chock trots att vi följt både serierna noga.

Imorgon är det dags för Sherlock i SVT, det blir fina grejer det! Och på söndag är det Super Bowl. Sporten bryr jag mig inte ett skvatt om men spänningen i att sitta uppe hela natten och se på detta galaliknande mastodont projekt ser jag mycket fram mot! OCH ATT FULLT HUS SKA KOMMA TILL SUPERBOWL. Jag dör! Här är en teaser för det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...