torsdag 23 januari 2014

Sjunde säsongen av Entourage

Den sista långa säsongen. Och vilken tur att det kommer åtta avsnitt till. Säsongen slutar lägre än lågt. Bara Sloan och Eric är det stabila i serien, och kanske även Turtle och Alex lyckas vara det stabila. Att Ari och Mrs. Gold (Melissa som hon tydligen heter, fick googla...) har det tufft är riktigt surt. När de pratade i telefonen om att de behövde en paus blev jag till och med sentimental och fällde en tår. När blev Entourage så blödig liksom?! Det bästa är dock att Ari gång på gång ändå visar att familjen är det viktigaste han har, bara bra!


Annars har det som vanligt inte hänt sådär jädra mycket. Turtle och Alex gillar vi. Sasha och Vinces nya liv, inte så mycket. Gött ändå att inte ens Sasha orkade med honom. Att Drama äntligen tog sitt förnuft till fånga och sa ja till den tecknade serien var ju gudasänt. Och kul att Erics sekreterare (?) hade en stor del i beslutet. Hoppas hon får cred för det! Billy Walsh är tillbaka också och han blev faktiskt lite av en favorit. Hans nya zen-jag och att han har familj passar honom perfekt. Men en riktig tumme ner för Scott, vilket otroligt irriterande karaktär. Oärlig, knarkande och vill ingens bästa. Varför låter sig Eric bli överkörd?!

Till nästa säsong hoppas jag på ett hopp i tiden. Ett långt sådant. Gärna fram tills Sloans och Erics bröllop. Allt är frid och fröjd igen och de sista åtta avsnitten (snyft) är ett uppspel i glassighet. Och såklart hoppas vi på en film, en bra sådan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...