tisdag 31 december 2013

Årskrönika 2013

2013 lider mot sitt slut. Innan vi börjar blicka framåt mot 2014 (kolla in bloggen imorgon) ska vi ta en tillbakablick över vad som hänt under året. Det som vi minns lite extra från serievärlden och våra liv som bloggare. För det har varit ett fantastiskt år, både för serierna och för bloggen. Vi är så glada över alla de hurrarop, kommentarer och diskussioner detta forum leder till. Och vi tror på ett minst lika lysande 2014!

Men vad hände då under 2013? En av de största förändringarna hemma hos oss var att HBO Nordic tog klivet in i våra liv och vårt vardagsrum (och alla andra rum i lägenheten :) ). Tjänsten har gjort att vi dels kan kolla på nya serier lagligt och smidigt i samma takt som i USA. Dels har HBO Nordic gett oss några guldkorn till nya serier. Det var där jag kollade på Sex & the City och det är där vi kollar på Entourage. Just Entourage är en annan stor förändring och förälskelse detta året. Det ät en serie vi älskade från första avsnittet och aldrig riktigt kan lägga ifrån oss. En toppenserie helt enkelt!

Vi startade även en sida på Facebook som vi gillat väldigt mycket. Där kan vi lägga upp det lilla extra och få direktkontakt med alla er där ute. Det har varit fantastiskt att kolla på Homeland och Downton Abbey och samtidigt prata med alla er därute direkt om avsnittet. Urhärligt helt enkelt!Stora saker som har hänt i serievärlden innefattar t ex Red Wedding i Game of Thrones. Att Brody dog var något som vi hade lite på känn men som ändå chockade en hel tittarvärld. Något annat som vi hade på känn men som vi blev jätteglada över är att vi äntligen har fått träffa mamman i How I Met Yout Mother och nu håller vi tummarna för ett lyckligt slut för alla karaktärer. Newsroom gav en toppensäsong med lyckligt slut för Will och McKenzie. Detta var något vi gärna ville se när vi förutspådde 2013, läs del ett och del två. En annan sak vi ville ha under 2013 var en nytändning för Downton i och med att Rose fick en större roll. Och jo visst har ändå Downton känts lite nyare denna säsongen. Kan bero på Rose men kan också bero på att vi kommit till det glada 20-talet. Något vi båda är väldigt bittra över är att serien 1600 Penn lades ner. Riktigt tråkigt!

Till sist listar vi de fem mest lästa inläggen under året och önskar er ett riktigt Gott Nytt År!
  1. Höstens nya Tv-serier 2013
  2. Nya serier för 2012-2013 säsongen
  3. Borgia på HBO Nordic
  4. Game of Thrones - de två första säsongerna
  5. The Big C säsong 3

1 kommentar:

  1. Hur går det med brothers and sisters? Jag älskade säsongen såg klart den på 2 dagar haha :)

    The American har jag haft på min att se lista sen seriedrottningen skrev om den och jag tyckte att sen verkade bra, men den stod i mitten av listan ungefär. Sen var jag inne på tvguide och då stod det något om the americans och så var det en bild på honom och plötsligt hamnade den högst upp. Jag inser att han inte kommer vara Kevin där. Men jag tror inte att jag kan tycka illa om något han gör! :)

    SvaraRadera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...