onsdag 27 november 2013

New Girl har tappat det

New Girl har gått samma öde till mötes som så många andra sitcoms. Det har balat ur. Det som var en härlig, lite nytänkande serie rullar nu in i de vanliga hjulspåren. Dt är skämt om manligt och kvinnligt, hur en blir i en relation och allmänt ofräscht och tråkigt.

Damon Wayans Jr.
Mycket likt det som hände med Happy Endings. Vi såg inte klart den serien. Den blev helt enkelt för tråkig. Samma sak med It´s allways sunny in Philadelphia. Alla avsnitt gick ut på att karaktärerna stod och skrek åt varandra. Det slutar vara roligt efter ett tag.

Att New Girl börjar likna Happy Endings kan såklart förklaras med att en av huvudkaraktärerna är samma. Coach i New Girl är ungefär samma roll som Brad i Happy Endings, båda spelade av Damon Wayans Jr. och båda lika överdrivna. Wayans minspel är väldigt bra men passar bättre i något barnprogram än i en humorserie för vuxna.

Nä, New Girl, som tidigare var veckans höjdpunkt ser vi nu mer av pliktkänsla. Snart slutar vi nog. Precis som med Glee.

1 kommentar:

  1. Håller med er! Tycker också att New Girl tappat rejält. Är besviken över att Nick & Jess inte heller är särskilt roliga som par. De beter sig snarare som syskon ibland. De är lika flummiga, och en gång i tiden var det Nick som tyckte Jess var lite jobbig i sättet. Nu är han likadan.

    SvaraRadera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...