torsdag 7 november 2013

Entourage, tredje säsongen

I brist på andra serier, det verkar vara tävling i vem som kan ha mest uppehåll på en säsong i USA, så kollade vi på Entourage. Och det var nice.

Det är en underbar serie. Den handlar knappt om någonting. De fyra grabbarna bara glider runt och har det gött. Ok, lite innehåll bjuds vi på i form av lite filmer so ska göras och lite agenter som springer runt och försöka fixa fram bra filmer. Men på det hela taget så är allt mest gött. Jag älskar det. Det är så skönt att inte behöva sitta på helspänn och vänta på att någon ska dö (Downtonstyle). Vi vet hela tiden att det antagligen kommer lösa sig i slutet. Om inte i detta avsnittet så i nästa.

Den tredje säsongen är seriens längsta, tjugo avsnitt. Fjärde, femte och sjätte har tolv avsnitt var. sjunde bara tio och åttonde så få som åtta. Det innebär att vi bara har 54 avsnitt kvar. Det är för lite. Jag börjar redan nu känna en viss panik inför slutet. Tur att vi har filmen att se fram emot.

Japp (jag vet att vi är sist på bollen) det kommer med största sannolikhet bli en Entourage-film. Vilken fest. Eller ja, hade det inte varit bättre att göra en säsong till. Men gött i vilket fall, det kommer göra slutet lite mer hanterbart.

För övrigt verkar säsong tre vara tittarnas favorit, enligt twitterkontot @entouragemovie. Sista säsongen verkar minst uppskattad. Jaja, det kan bli mycket sämre och ändå vara fantastiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...