tisdag 19 november 2013

Entourage säsong fyra

Det är inte länge sen jag skrev att vi hade sett klart säsong tre av Entourage. Nu har vi sett klart säsong fyra. Den är bara 12 avsnitt så det gick ganska snabbt.

Det var fantastiskt. Allt fortsätter som det alltid gör. Det går lite åt skogen men löser sig nästan alltid innan avsnittets slut. Underbart. Min bror brukar säga att han vill se en film eller serie där alla gör vad de borde. Om de blir tillsagda att vänta på backup så gör de det. Entourage är nästan en sådan serie. Allt är bara gött och jag slipper sitta och bli förbannad för att folk gör fel val hela tiden.

Den enda skämskuddevarningen är Johnny Drama. Han har en tendens att inte alltid göra det smarta. Det blir lite mycket. Men samtidigt så är skådespelarinsatsen från Kevin Dillon så lysande att det går att se förbi alla pinsamheter. Dillon vars gammelfarbror (eller morbror, uncle ni vet) var serietecknare och mannen bakom Flash Gordon.


Övrigt skådespeleri är också lysande. Jag är absolut ingen expert och det är svårt att veta vad som är bra och dåligt när det är på engelska men den här serien sticker ut. Kemin är fenomenal. Från den blixtsnabba (flash) dialogen som ofta förs gående till det fysiska samspelet med små knuffar, high fives och miner flyter som vatten och det är underbart att se.

Den fjärde säsongen var, som sagt, ingen besvikelse. Slutet var fantastiskt. Det gick lite åt skogen men va fan, det löser sig.

Nu har vi bara halva serien kvar i säsonger räknat, betydligt mindre räknat till avsnitt. Hoppas hoppas den där filmen kommer snart.

Dessutom, vad gött det är att se den på HBO-nordic. Inget krångel, bara att strama på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...