torsdag 28 november 2013

Entourage säsong 5

Nu har vi gjort det igen. De här inläggen duggar tätt. Vi har sett klart ännu en säsong av Entourage. Det fortsätter att leverera.

Den här femte säsongen var lite mer jävlig. Lite mer Downton än vi är vana vid. Saker har skitit sig hej vilt. Fadäsen med Smokejumpers var överraskande. Vi satt och njöt av en ny storfilm där allt skulle vända. Och så kom Stellan Skarsgård och pajade alltihop. Sen var det riktigt deppigt i några avsnitt.

Återkomsten till New York var däremot underbar. Vilken härlig stad det är. Och sen. Seriens vana trogen. Så löste sig allt. Att läsningen dessutom kom från ett av mina favoritställen, Higland Park, var extra underbart.

Nästa säsong antar jag kommer börja efter att den nya stora filmen har spelats in och då kommer vi återigen få se de fyra tjommarnas härliga liv i Kalifornien.

Den här seriens stora behållning måste jag säga var Turtles kärleksdrama med Jammie. Det är så härligt att se att något bara kan få gå bra. Trots att Drama gör sitt bästa för att paja det. Dessutom verkar ju Sloan komma tillbaka, goa tider.

Nåväl. Till helgen får vi la ta oss an säsong sex. Det är inget att hålla på. Bra tre säsonger kvar, sen får det nog bli Vita Huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...