måndag 25 november 2013

Bättring SVT!

Vi hade verkligen sett fram mot att se på The Kennedys nu i helgen och riktigt götta ner oss i dramat. Som vanlig skulle det publiceras i SVTPlay vilket just denna gången var perfekt för oss eftersom vi hade gäster i fredags och ville kunna kolla på alla delarna i rad.

I lördags tänkte vi att vi ändå kanske skulle kolla på det första avsnittet för att sedan kolla på det andra på tvn. Vi fann då inte avsnitten och tänkte kanske att de skulle släppa alla avsnitt efter att hela serien hade sänts. Men så såg vi inget igår och inte heller i dag. Så jag surfade in på tittarservice, och vad fick jag se? Jo, SVT hade svarat att de inte skulle publicera dem i Play eftersom de inte hade rättighet till det. Ser ni vad det står i tablån på SVTs hemsida? Att de ska publiceras i Play. Denna bilden är dessutom tagen idag så felen finns fortfarande kvar.

Nu gick vi miste om en serie vi verkligen var sugna på. När den dessutom fanns på laglig väg var det pricken över i:et. Men nu får vi väl ta till andra metoder...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...