måndag 30 september 2013

Torsdagens och fredagens nya serier

Nu är vi tillbaka! Internet låg som sagt nere i vårt hus vilket alltid är tråkigt. Så, några dagar efteråt kommer så våra tankar om säsongsstarterna till torsdagens och fredagens serier.

Modern Family bjöd på dubbelavsnitt men som så ofta förr kunde avsnitten lika gärna legat med en veckas mellanrum, tråkigt. Men själva avsnitten var jättebra. Kul att de kopplade samman serien med att homosexuella fick gifta sig, det gav serien en extra edge. Hoppas de fortsätter lite så. Kul också att Claire har börjat jobba, det kan bli många roliga scener utifrån det. Bra också att hon får vara mer än bara mamma och hemmafru, hon har ju hög potential! En bra start på säsongen går det ändå att sammanfatta det med.

The Big Bang Theory hade också dubbelavsnitt, samma visa här, två osammanhängande avsnitt. Big Bang börjar bi lite tradigt. Det är för enkla skämt, hur kul är det att en kille får i sig östrogen och börjar bete sig som en stereotypisk kvinna (alltså gråta hela tiden, bry sig om kroppens storlek och skälla på "mannen"). Pinsamt dåligt tycker vi! Snart är det dags att vi säger hej då till Big Bang tror jag, antingen att vi slutar titta eller att serien läggs ner för detta håller inte...

Parks and Recreation hade dubbelavsnittet sammankopplat, om jag inte minns fel så fanns det inte ens ett glapp mellan avsnittet. Bra jobbat! Att de sedan förla avsnittet till London var ju härligt. Kanske lite mycket green screen? Det kommer bli en bra säsong, det finns många olika historier att spinna vidare på. Jag längtar redan till fredag!

Elementary kommer senare idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...