måndag 23 september 2013

Downton är tillbaka

Downton Abbey är tillbaka med en fjärde säsong. Slutet på förra säsongen var en stor chock och i kommer nu in i handlingen sex månader senare. De flesta börjar hämta sig. Men den stora katastrofen lever kvar i allas minne och den hanteras på olika sätt.

Några nya storylines presenterades. Bland annat kom det en tjomme och flyttade in hos mrs Crawley. En tjomme som känner Carson på något sätt. Det hela var väldigt underligt men det blir säker intressant så småningom. Ediths äventyr med publicisten i London fortsätter och det är helt och hållet svingött. Robert "Big Boss" Crawley fortsätter att ha väldigt undelriga och dumma idéer som vanligt, och som vanligt är det de down stairs som får rycka ut och rädda allt.

I början så var Downton Abbey bara gött och mysigt. Vi fick sitta och njuta av vackra kläder och feel good-drama. Men sne började allt gå åt skogen. Folk dog som flugor och hamnade i fängelse och grejer. Det slutade vara gött och blev lite jobbigt. Det här senaste avsnittet innehöll lite elände men det var ändå ett steg tillbaka till det härliga Downton som vi älskade och saknar. Men vi får la se, än kan många dö.

1 kommentar:

  1. Jag gillar verligen hur de gjorde avsnittet, jag var orolig innan att det skulle vara för mörkt och jobbigt att se. Men de hanterade det bra. Saknaden fanns där men också potensial för en riktigt bra säsong :)

    SvaraRadera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...