fredag 12 juli 2013

Veep säsong 2

Allison Janney var med på ett hörn!
Vad säsong 2 tog sig! Den började lite halvbra vilket gjorde att vi inte har varit supersugna på att se klart säsongen och därför prioriterat andra serier. Men så hade vi tre avsnitt kvar och vi höll på att skratta runt. Vilket tur att den slutade på topp!

Veep handlar ju om USAs vicepresident och hennes stab. Selina som vicepresidenten heter har det inte alltid så lätt. Dels för att hon ser sig själv som vicepresident som ett nederlag, hon hade hellre varit president. Men också för att kommunikationen i hennes team inte alltid går helt fläckfritt. Mycket skratt, svordomar och otillrättalagda kommentarer. Rätt fritt helt enkelt.

Upplösningen på den andra säsongen gillade jag starkt. Selina som stod i valet och kvalet vad hon skulle göra och förutsättningar som hela tiden ändras. Vilken berg-och-dalbana! Jag gillade att staben fick en så stor roll i de sista avsnitten, vi blev personliga med dem. Det är något jag inte riktigt känt förr men nu slog det till, bådar gott för framtiden!

Nästa säsong är nämligen redan klirrad och kommer att komma med tio episoder under nästa år. Vad tror ni händer då? Kommer vi få följa med på valkampanj? Det hade varit riktigt spännande tycker jag, tänkt vad roliga saker som kan hända där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...