måndag 15 juli 2013

The Newsroom säsong 2

Äntligen är den här. Den andra säsongen av The Newsroom. Som vi har längtat.

Formatet är sig likt, drama och intriger vävs in i planerandet och genomförandet av en eller ett par nyhetssändningar. I år dessutom kombinerade med scener från framtiden där medarbetarna på ACN intervjuas av en advokat efter att ha gjort någonting underligt i samband med rapporteringen från en hemlig militäroperation. Än så länge är det oklart vad det handlar om men det kommer garanterat bli hutlöst spännande.

Det första avsnittet gav oss rätt på de två första punkterna i vår lista över vad vi tror kommer med i serien. Ghadafi och Occupy Wall Street. Jag och min bror (som såg hela första säsongen förra veckan) skrattade gott när MacKenzie avfärdade Occupy-rörelsen som någon oviktig protest som snart blåser över. Det ska bli väldigt intressant att se hur serien väljer att beskriva aktivisterna. I det här första avsnittet beskrevs de som något excentriska men ändå coola på något sätt.

Det ska också bli väldigt roligt att se Jim följa Romney-kampanjen. Det känns upplagt för dråpligheter och härliga skratt åt konservativa. Tråkigt bara att han inte fick åka med bussen.

Vad gäller seriens olika kärleksintriger så verkar allt gå åt helvete, men det kanske är lika bra det.

På det hela taget känner jag stor tillförsikt och jag är säker på att det här kommer bli en säsong minst lika bra som den första.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...