söndag 28 juli 2013

Senaste tidens nyheter

Här kommer en sammanfattning av några av de nyheterna som vi på Seriesoffan har glädjst åt under den senaste tiden.

Heidi Klum, Harry Winkler och Kristen Bell kommer att medverka i nästa säsong av Parks and Recreation. Heidi kommer att vara med i dubbelavsnittet som kickar igång säsongen och kommer att spela en borgmästare från Danmark. Harry kommer att spela pappa till Jean Ralphio och även det i första avsnitten. Kristen kommer vara med i ett avsnitt senare i höst och spela en council woman från Eagleton som har samma roll som Leslie, bara rikare.

Till Psychnyheter! Musikalen (ja, jisses) kommer att sändas den 15 december i USA. Det kommer vara ett två-timmarsavsnitt som går under namnet Psych- The Musical. Under säsong åtta kommer vi även att få se ett Harry Potter inspirerat avsnitt som utspelar sig i London, typiskt Psych!

Jenna Elfman ska vara med i Royal Pains. I avsnittet som sänds den 28e augusti (i USA) kommer Jenna att spela en före detta paryttjej som kommer i kontakt med Lawsons och som vet mer om familjen än de först trodde. Spännande roll alltså.

Coach kommer tillbaka till New Girl! I minst 4 avsnitt under säsong 3 kommer Coach att vara med. Coach som ju var med i piloten men som sedan ersattes av Winston, (du vet, svart kille mot svart kille). Vi kan alltså vänta oss en reunion av det bästa slaget.

Lisa Edelstein har fått en roll i Castle som ska sträcka sig över flera avsnitt. Hon kommer spela en hård investigator, som nog har något med Beckets kanske-kanske-inte-flytt till Washington. Ingen sitter säker...

Till sist den absolut bästa nyheten! Annabeth i Hart of Dixie har blivit befordrad till series regular. Hon kommer alltså vara med mycket med i den kommande säsongen. Serieskaparna gör detta för att binda skådespelaren Kaitlyn Black till serien, det kan ses ungefär som att gå från timanställning till fast anställning. Vi kommer alltså få ser med av Annabeth i den kommande säsongen då hon kommer att få en egen handling på ett annat sätt än att vara en figur i bakgrunden, riktigt bra nyheter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...