onsdag 5 juni 2013

Ny serie: Mistresses

En ny serie för sommaren som handlar om kvinnor som är som besatta av män. De pratar bara om dem, de ligger med dem, de gråter över dem och talar högt om männens fantastiska uppsyn. Fyra kvinnor, 42 minuter, bara prat om män. Lite barn också, men då mest det jobbiga i att en man inte kan prestera ett foster.
Män, män, män och så lite män.
Serien känns uråldrig och ett försök att kopiera Sex and the City. Det är fyra kvinnor som är vänner, alla har de olika bakgrunder och olika förutsättningar i livet. Men allt de pratar om är män trots att de har superhärliga jobb: Mäklare, advokat, psykolog och ägarinna av en inredningsbutik. De är välutbildade och ändå pratar de bara om män.

Men bortsett från detta faktum, som faktiskt är rätt svårt att bortse ifrån har serien några glimtar. Vi kan nog vänta oss såpaliknande drama och rätt många heta sexscener som de klämt in mellan varven. Om det inte vore för de inte helt lysande skådespelarinsatserna vore serien kanske ändå något att ha.

Jag ger den fyra avsnitt, håller den inte bättre kvalite då så blir det inget mer. Eftersom piloten inte hade höga tittarsiffror kan vi kanske inte vänta oss några lysande siffror i kommande avsnitt. Kanske är just de fyra avsnitten jag tänker se de ända? Oj vad negativ jag är :)

ps. kanske kan det vara värt att kolla in den Brittiska förlagan istället?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...