onsdag 15 maj 2013

Vad kommer hända i avslutningen av New Girl

Vi ska strax sätta oss och kolla på säsongsavslutningen av New Girl. Vi skriver nu vad vi tror kommer hända. Så fort vi sett (om någon timme) så uppdaterar vi den här posten och ser hur rätt vi hade.

Annies version:
Cece gifter sig med sin dude. Winston fäller några glädjetårar, aka en full on gråtattack. Schmidt är lite sliten men inser att loppet är över och "nöjer" sig med sin nuvarande tjej som han dock bråkar lite med just på bröllopsdagen. Kanske får hon reda på att Schmidt vart/är superkär i Cece, om hon nu inte redan vet det. Nick och Jess bråkar om något oviktigt som blir till något stort och tjuriga som de båda är slutar kvällen inte lyckligt för dem. Allt för att hålla kvar stämningen ala Rachel/Ross i Vänner. Säsong tre kommer dansen alltså fortsätta.

Johans:
Jag tror att bröllopet blir av och att Cece känner sig lagom glad. Nick och Jess ställer sig och hänglar bakom något skynke. Det skynket slits plötsligt ner och det visar sig att de står på scenen. Alla skriker högt och springer åt varsitt håll. Där, vad som händer sen får vi vänta till nästa säsong för att få veta.


Resultat:
Johan hade lite rätt om skynket, även om det blev att de ramlade ner från en ventilationstrumma. Annars hade vi helt fel. Det blev inget giftemål, och vi vet nu att våra hjältar fick rida hand i hand mot solnedgången. Gött.

2 kommentarer:

  1. Blir Winston och Cece tillsammans igen? Eller vad menar ni med att era hjältar fick rida hand i hand mot solnedgången? Om det är dem, hur blir de tillsammans igen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med hjältar menar vi Nick och Jess. För att se vad som händer med Cece och Schmidt (som jag tror du menar) får du titta på den tredje säsongen :)

      Radera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...