onsdag 22 maj 2013

The Goodwin Games

Becki Newton är tillbaka! Halleluja!

När vi startade avsnittet hade jag glömt vad serien skulle handla om, jag kom inte ens ihåg inom vilken genre vi skulle se. Rätt skönt ändå faktiskt. Få börja på noll, riktigt på noll. Sen förstod vi att det handlar om en härligt långsam komedi som inte inte har skyhöga produktionskostnader (aka kanske behålls den längre trots att den inte får så höga tittarsiffror). Tre syskon (Goodwins) vars pappa precis dött får reda på att denne har ett stort arv till dem. Men eftersom han anser att barnen inte levt upp till sin potential har han satt igång ett gigantiskt spel för att få syskonen att hålla ihop bättre och bli bättre medmänniskor. Just det, de måste flytta tillbaka till sin gamla småstad också, där det väntar gamla kärlekar, gamla vänner och barn de har försummat.

Det är sådär stilla, inga gapskratt men ändå lite gripande (med betoning på lite). Kvaliten är helt okej och jag ser fram mot nästa avsnitt men vet inte hur länge serien kommer hålla. Hur länge kan serien fokusera kring spelet? Och vad kan de har för handling utifall serien går bra men spelet slutat...

Sammanfattningsvis en serie vi kommer fortsätta kolla på och förhoppningsvis håller den en tid, jag hade gärna sett ett avsnitt till direkt.

4 kommentarer:

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...