måndag 15 april 2013

VEEP är tillbaka!

Första avsnittet på andra säsongen. Serien som är mästare i one-liners fortsatte på topp och bjöd på skratt efter skratt. För att få ett hum om vad serien handlar om, läs här. Under första avsnittet genomgick USA presidentvalet och frågan var utifall presidenten skulle få sitta kvar. I samma veva ville Selina har mer inflytande. Kaotiskt är ett ledord genom avsnittet.
Selina pratar med Ben om Kent.
Något som vi tyckte hade förändrats lite sen första säsongen är att svordomarna hade försvunnit. Det är ju en del i det roliga, svordomarna tillför något till alla de där one-liners som de gör så bra! Kanske är en av anledningarna att i detta avsnittet pratades mycket med andra människor i Vita Huset. Då kanske de håller inne lite. Eller så har vi sett en bestående förändring. Avsnittet i sin helhet var lysande! Om ni inte sett serien surfa in på HBO Nordic och avnjut de 8 avsnitten på första säsongen.

Två nya karaktärer har flyttat in i rollistan för säsong 2. Det är Kent som är "Senior Strategist" och Ben som är personalchef. Kent är personen mellan Selina och presidenten, den som håller i trådarna. Bens roll reddes inte riktigt ut under första avsnittet men det kommer nog så småningom. En ny karaktär som också skymtade förbi var Dana, Garrys flickvän. Dana spelas av Jessica Black som innan syntes i Best Friends Forever. Hoppas hon får vara med mer, kul för Garry ju!
Jessica Black till vänster.

1 kommentar:

  1. svar: jag vill egentligen också ha en till säsong av the carrie diares, men dom serierna som det står mellan är hart of dixie, beauty and the best och the carrie diares. Den serien som jag garanterat vill ha kvar är hart of dixie och sen pendlar det mellan beauty and the beast och the carrie diares. Där har jag svårt att bestämma mig!

    SvaraRadera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...