fredag 15 mars 2013

1 år: Statistik

Seriesoffan fyller ett år och vi firar i dagarna tre! Vi kommer bjuda på vad som hänt under året under de två första dagarna och sen fira av ordentligt på födelsedagen.

En helt orelaterad bild på statistik
Här är lite statistik från det gångna året.

Totalt har vi haft 18757 sidvisningar (14/3, kl. 11:00) under året som gått. Det ger ett snitt på ca 51 visningar per dag. Det populäraste inlägget var Nya serier för 2012-2013-säsongen från 24 april 2012 med 920 sidvisningar. Annie hälsar också att det är lite roligt eftersom det är ett så dåligt inlägg. Det innehåller mest en länk till tv.com. Värt att säga är också att de som gått in på det inlägget i snitt inte stannat längre än 23 sekunder.

Den vanligaste vägen in på seriesoffan är facebook. På andra plats kommer inifrån blogger, alltså att klicka sig vidare på sidan och tredje vanligast är google+. Vår populäraste månad vad augusti tätt följd av september.

Den vanligaste sökningen för att komma till vår blogg är "nya serier 2012." De flesta som hittar till bloggen kommer också genom sökningar på google. Efter det är de festa sånna som klickat på länkar, ofta skickade av oss på facebook, twitter och G+.

I snitt stannar varje besökare i en och en halv minut och besöker 2, 67 sidor. De flesta kommer från windowsdatorer, 46%, och tvåa kommer mac med 23%. iOS är mer en dubbelt så vanligt som Android bland våra besökare. Bara 0,06% av våra besökare använder en Windows Phone och ännu färre, 0,02% använder Blackberry. Chrome är den vanligaste webläsaren tätt följd av Safari. Den vanligaste internatleverantören bland våra läsare är Telia. Även om det inte säger mig mer än att det inte är HD så har de flesta som besöker oss med sin mobiltelefon en upplösning på 320x480, sug på den ni...

Föga överaskande kommer en överlägsen majoritet av besöken från svenska datorer. Tvåa är faktiskt USA med 163 unika besök. Jag antar att de flesta ramlat in av misstag. I övrigt toppas listan av de nordiska länderna bortsett från Island. Vi har också haft 29 besök vardera från Tyskland och Polen, härligt. Vi gläds också ät de tio ålänningar som tittat in.

 Vi har under året tagit emot 85 kommentarer på våra 395 publicerade inlägg. Vi har publicerat 1,08 inlägg per dag. I början var vi mer ambitiösa och publicerade flera gånger per dag. Nu har vi lugnat ner oss lite och publicerar runt fyra inlägg i veckan. Tycker ni det är lagom?

Det är lite siffror från vårt första år. Vi har långt kvar till Blondinbella men vi är ändå ganska nöjda med vårt lilla hobbyprojekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...