måndag 28 januari 2013

Vad borde hända 2013? del 2

Vi har stora förväntningar på året som kommer. Här är några fler av våra önskemål inför året.

Maggie och Jim från The Newsroom borde fatta grejen och bli ihop. Det var ju nära men sket sig. Kom igen änna. Dessutom borde Will och MacKenzie fixa till allt och slå sig samman på riktigt. De är ett perfekt par.

Det är mycket med folk som ska bli ihop men det bjuder vi på. Harvey borde bli ihop med hon med barnet. Dessutom borde Jenny komma tillbaka och fixa till allt med Mike. Allt i Suits.

Vi önskar att 1600 Penn lyckas och att tittarna strömmar till så att vi kan få se vart det bär. Det kan bli både total succé men också flopp. Kritikerna har varit blandade i sina recensioner, det är nu upp till tittarna. Hoppas hoppas.

Vi har stora förhoppningar för en nytändning av Downton Abbey med inträdet av Lady Rose. Hon ska ju flytta ner till Downton från sina olyckliga föräldrar. Det verkar vara en trevlig karaktär och vi hoppas att hon kan lysa upp i det annars så totala mörkret. Vi hoppas också att Lady Edith får blomma ut ytterligare och tillåts omfamna den moderna människa som finns inom henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...