lördag 26 januari 2013

Vad borde hända 2013? del 1

2013 är snart en månad gammal och serietittandet har bjudit på en del överaskningar. Här kommer en liten lista på vad vi tycker borde hända under resten av året.

Happy Endings borde läggas ner. Det har inte blivit dåligt men det är liksom klart. Tredje säsongen får gärna vara den sista. Det är inte längre en serie en längtar till och heller inte en serie som en njuter speciellt mycket av att titta på. Även om en fnissar lite ibland. Men det har änna ballat ur för mycket. Karaktärerna har blivit så tydliga att de har förlorat sin trovärdighet. Så avsluta innan det blir pinsamt.

Paret Haag borde vinna På Spåret. Kräver nästan ingen förklaring. De kan allt och de är supermysiga. Jag ser för övrigt fram emot när Emil Jönsson och Anna Haag ställer upp i På Spåret, det blir mysigt (OBS! önsketänkande).

Relationen mellan Zoe Hart och George Tucker ska inte kompliceras och bli jobbig. De har det bra med sina respektive, låt oss bara fortsätta götta oss i Söderns mysighet. Det jag däremot hoppas på är en spännande kamp mellan Lemon Breeland och Annabeth Nass om Lavon Hayes. Spännande.

Lukes roll i Modern Family borde utvecklas. Han borde göra mer grejer som på nyårsafton. Det är roligt med hans systrars reaktioner på att han blir äldre. Samtidigt borde Gloria lugna ner sig, det blir lite väl hysteriskt, hon tappar trovärdighet, som jag pratade om förrut.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...