tisdag 4 december 2012

Det 150e avsnittet av Bones

150 avsnitt, det är sinnessjukt många! Och de firade detta jubileum med att testa ett nytt berättarsätt, innovativt och kul som jubileum. Istället för vanlig single-cam fick vi följa med offret. Se det hen "såg" och höra det hen hörde. Ögonen (kameran) rörde sig och visade vart vi skulle fokusera. Offret hade unfinished business så det var därför vi kunde följa med. Ganska fascinerande faktiskt. Kul hur de lyckades visa så mycket från vyn. Man blev kanske lite yr efter ett tag...

Förutom den fascinerande filmningen var handlingen som vanligt, lite mer personligt i jämförelse med i vanliga fall. När karaktärerna var ensamma med offret öppnade de upp sig både om döden och familj. Hur gillade ni sättet de filmade på?

Eftersom jag just nu genomlider en rätt stor tentaångest (håll tummarna imorgon) försöker jag döva den med att drömma mig bort lite. Nu efter Bones blir det Castle och sen när Johan kommer hem ska vi kolla på HIMYM, det börjar bli spännande nu eftersom vi inte vet om detta är sista säsongen!

1 kommentar:

  1. Jag gillade det inte alls. Hela avsnittet var galet. Sedan när få de ta med sig "beviset" hem liksom? Bara dumt men ändå stundvis sorgligt.

    SvaraRadera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...