söndag 4 november 2012

The Carrie Diaries

Vissa serier får man knappat veta någonting om förrän piloten har kommit och tv-bolagen bestämt sig för att kanske satsa på serien. Men inför släppet av The Carrie Diaries sparar CW inte på något. Serien har inte premiär förrän i januari men rätt länge har vi vetat rätt mycket om serien, framförallt har det kommit en trailer nu! Det är en rätt avslöjande trailer så vill du inte veta något så kolla inte, men jag tycker att man får en bra blick av vad serien kommer handla om. Den kommer bli en bra efterföljare till CWs Gossip Girl som slutar efter denna säsongen.

The Carrie Diaries handlar om Carrie Bradshaw, karaktären från Sex and The City, som här är 16 år och då alltså lever i 1984. Modet är stunning! Carrie får ett internship i den stora staden NY och försvinner in i modets heta värld. Jag hoppas att serien håller bättre kvalité än vad Jane by Design gör/gjorde för om den inte är bättre än den så är det bara att lägga ner.

Jag längtar massor till denna serien just för att jag tror att den kommer hänga med ett tag, den känns påkostad och CW gör mycket reklam för den. Det bådar mycket gott. Kolla på trailern nere och säg vad ni tycker!

1 kommentar:

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...