torsdag 1 november 2012

Smash och Suits kommer tillbaka efter nyår

Härliga nyheter för oss som gillar Smash och Suits, lite mindre roliga nyheter för oss som tycker Up all Uight är bra som det är. Till sist kommer ett podtips och vad som väntar oss i Glee!

Både Smash och Suits har fått datum när de kommer tillbaka! Som vi har väntat. Säsong två av Smash återkommer den 5e februari, med ett två timmars avsnitt (!), medan resten av säsong två av Suits, sex avsnitt, kommer börja redan den 17e januari. Det återstår att se när den tredje säsongen av Suits kommer, men jag tror framåt sommaren, då den tidigare legat som en sommarserie.

Up all night ska göra något så tråkigt som att skaffa sig en levande publik, i studion alltså. Det gör att vi kommer att få höra skratt så vi vet när vi ska skratta, vilken tur!, not. Detta medför också att serien kommer gå från single-cam till multi-cam. Fler scener kommer tas inomhus i en studio (som Big Bang och Vänner) och färre utomhus och på andra platser än, jag antar själva huset (som Modern Family, 30Rock och Scrubs). Tråkigt värre. En god nyhet är att NBC valt att bygga på denna säsongen med 5 extra avsnitt, mycket bra! De sista fem avsnitten, som kommer ha det nya formatet, återkommer antagligen till våren.

I början av september gjorde P3 Browser ett program om det nya tv-tittandet. Detta var innan Netflix lanserades men det är ändå spännande att höra vilka tankar de har. Har våra vanor verkligen förändrats? Och ska man bete sig kring det här med spoilers. Lyssna, det är ett svinbra avsnitt!

Glee is going Gangnam! I november kommer vi att få se Glee göra ett Gangnam nummer, underbart, eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...