lördag 10 november 2012

Netflix tips: Party DownEn ny kategori här på Seriesoffan! Vi kommer helt enkelt tipsa om titlar att kolla in på Netflix, streamingsajten som nu kommit till Sverige. Tipsen kommer att vara hela serie, säsonger, miniserier eller specifika avsnitt. Vill du tipsa oss om något så kommentera nedanför inlägget. Vill du tipsa de läsare vi har om något att kolla in på Netflix, mejla oss på seriesoffan (@) gmail.com.

Party Down
Två säsonger fick denna humorserien, den var värd fler. Serien handlar om ett cateringteam som är udda, roliga och besvärliga. I varje avsnitt caterar de ett nytt event och det är inte ovanligt att eventen också är konstiga. Serien går helt i linje med t ex Parks and Recreation (där både Adam Scott och Megan Mullally är med) och Arrested Development.

Ibland rollerna hittar vi bland annat fantastiska Adam Scott som spelar huvudrollen, en misslyckad skådespelare, Jane Lynch från Glee är med i första säsongen, Megan Mullally som spelar den skrikiga i Will & Grace är med i andra säsongen och även Kristen Bell, allas vår Veronica Mars är med i några avsnitt. Förutom att ha en bra rolluppsättning är serien skapad av Paul Rudd, en annan fantastisk dude.

På IMDB finns en film med samma namn, samma handling och samma skådespelare som ska ha premiär 2013. Vad roligt om det blev så! Lite, typ inget, finns att läsa här på IMDB. På Netflix finns båda säsongerna, 20 avsnitt, att titta på. Här kommer en snabblänk till sidan.


Varför ska du då se Party Down?
  • Skådespelarna är fantastiska
  • Eventen som de går till är för knasiga, värt att kolla på bara för det!
  • Serien är packad med humor, det blir aldrig tråkigt och det blir aldrig långdraget.
  • De 20 avsnitten gör att serien inte kör handlingen i loopar och alla eventen lyckas fortfarande vara knasiga.
  • Du kan spela bingo i gästskådespelare! Både Greek-skådisar och Full House-skådisar dyker upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...