måndag 12 november 2012

Måndagens sammandrag

Ikväll har vi kollat på rätt många avsnitt eftersom vi inte såg någonting förra veckan då var ett tiotal mil från varandra. Nu är vi trötta och har ändå väldigt många avsnitt kvar. Bland annat Glees Greaseavsnitt, wooh. Wooh är i detta fallet ett skräck-blandat-med-förtjusning uttryck. Men av de avsnitt vi såg kommer här n otroligt snabb genomgång av våra tankar. Det kunde blivit en perfekt Ljogg men vi ville ge oss ut i Uppsalakvällen för att njuta för ljusfestivalen som pågår här. Så ni får helt enkelt tänk er att vi snackar rakt genom era skärmar. Nu kör vi :)

Intro, detta introt har iv inte gjort än men det har blivit efterfrågat och jag har gjort en körlista till Johan att fixa. Så det kommer.

Friday Night Dinner: Jag skrattade så mycket att jag fick pausa, Johan undrade vad jag höll på med. Det var fantastiskt  Och det kändes som att avsnittet höll på rätt länge , det tog inte slut sådär fort. Jim var med lagom mycket och var inte för jobbig. Bra kombo.

Modern Family: Stackars Haley, vad ska hon göra nu? Johan känner att han inte saknat karaktären i huset och jag håller nog med. Det skrev med henne lagom mycket och på naturliga sätt, via Skype eller liknande. Hela Cameron, Alex och Luke handlingen var väldigt rolig. Min sammanfattning är: de flesta karaktären hade mycket roliga handlingar, Mitchell och Phil lite extra mycket också. Alltså var det Jay, Gloria, Dede och Manny som var rätt tråkiga, Lily och Claire var ändå helt okej.

Suburgatory: Vilket program, mycket underligt. Lite synd att det var så helt olika handlingar, de vävdes inte ihop så bra. Bättring på det! Och när kommer Malin Åkerman till serien egentligen!?

Big Bang: Vad hände här, det löste sig väl mellan Sheldon och Amy. Även om Wil Wheaton är en rätt tråkig karaktär är det mycket roligt att han spelar sig själv. Vad hände med Raj, han var inte med? Har det hänt något där? Men det var rätt skönt att få ett break från Leonard/Penny. Kul också att mer fokus låg på Bernadette och Howie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...