måndag 8 oktober 2012

Veckan som kommer

Vilken vecka det kommer bli! Homeland fortsätter på SVT, Gossip Girl börjar sin sista säsong och efterlängtade Friday Night Dinner återkommer.

Idag börjar Johans och min favoritserie, nästan alla kategorier, Friday Night Dinner. En serier som går in på sin andra säsong. Det som är bäst med serien är dels det faktum att avsnitten går att se om och om och om igen utan att det blir tråkigt, den andra anledningen är att skådespelarna är så otroligt roliga. Tamsin är bland de bästa i sin genre i hela världen. Punkt slut, så är det bara.

Men vi har så klart mer spännande saker att se fram emot under veckan. Gossip Girl börjar på tisdag, sista säsongen. Det ska bli väldigt spännande att se hur allt kommer bli och i vilken stolthet som serien kommer lämna tv-rutan. Men som med så många andra serier är det verkligen dags för ett avslut nu, draman blir så himla påtaglig, nästan påklistrad.

På SVT ikväll börjar andra säsongen av Homeland att sändas, klockan 22 för att vara exakt. Så ni som ä i fas med den serien måste kolla in den där. Vi har några avsnitt kvar men jag hoppas vi intensivtittar så vi kan se säsong två på SVT Play sen.

Modern Family återkommer på torsdag, efterlängtat må jag säga. Avsnittet för två veckor sedan gjorde att familjen kommer i ny tappning, en härlig sådan. Tidshoppet som var i avsnittet var lyckat men det gör att vi kommer missa lite av det humoristiska som kan komma från en graviditet. Det ska ändå bli roligt att den återvänder, den var saknad i torsdags.

Men på fredag har det nog hänt något, kan det vara en gala eller så på torsdag? Det är nämligen bara tre serier av mina 7 som visas, underligt. Det är inte heller bara ett bolag som sänder utan det är både NBC (som inte sänder alla sina serier) och CBS. Jaja, sånt är livet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...