måndag 24 september 2012

Denna veckan kör vi!

Nu jädrar är vi tillbaka i höst-tvn igen. Denna veckan är det inte mindre än 6 säsongsstarter och 4 seriestarter. Vilken vecka!

Säsongsstarterna är HIMYM och Castle på tisdag, New girl (dubbelavsnitt, woho!) på onsdag, Modern Family på torsdag, mycket bebisar ska det bli :) och till sist på fredag Big Bang och Grey.

De nya serierna är Ben & Kate om Ben som flyttar in hos sin syster Kate för att bli nanny för Kates barn, The Mindy Project om Mindy som är doktor och som försöker få ihop både sitt privata och professionella liv, Elemtary, en Sherlock serie baserad i USA och sen Made in Jersey om en tjej som

De serier som redan börjat och som fortsätter är Bones (kommer allt vara lugnt nu?), New Normal (kommer den hålla?), Up all night (hur ska det bli där?), Glee (waaaah), Parks and Recreation (mys på det) och sist även Downton Abbey (härligt värre).

Det var denna veckan, de serier som jag inte nämnt här ovan är bunkserier och således serier som jag inte kommer kolla på. Det är ingen av de serierna som jag är i fas med just nu eftersom de tappat lite, förutom Children's Hospital som vi började kolla på och inte hunnit ifatt än. Dessutom har vi både Downton Abbey och Glee från i helgen att titta på, måndagen kommer alltså inte bli serielös.

1 kommentar:

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...