lördag 11 augusti 2012

Mina tankar kring om Jason Segel lämnar HIMYM

Ja, vad kan komma att hända om Jason segel lämnar How I Met Your Mother? Jag skrev ju för ett tag sen en notis om att det kanske var så. Så vilka olika scenarion kan finnas och hur kommer HIMYM att fortleva, eller kanske kommer det inte det. Här är några tänkvärda scenarion:

Serien läggs ner
Hårt men så kanske det blir. Det känns också som en ganska trolig utgång faktiskt. Det gäller då för Ted att hitta sin mor till sina barn i denna säsongen. Det kan ju inte serieskaparna hålla undan från oss. Detta vore ju himla tråkigt, hade sett fram emot 10 säsonger. Tänk er de maratonet sen!

Karaktären Marshall försvinner från serien
Serien kommer ju att förändras nu när Marshall och Lilly har barn. Kanske är det så att de försvinner ur handlingen. Det behöver dock inte vara så att de försvinner, betänk Vänner. Emma, Rachels och Ross barn, syns ju faktiskt inte så mycket när hon är ur babystadiet. Kanske försvinner bara Marshall? Lämnar han Lilly och barnet och alla i sticket? Får han jobb på annan ort och måste pendla och kanske är med bara på länk som redan är förinspelat. Tråkigt är ordet iaf! För de som blir kvar i serien hur kommer det påverka. Att bli tre eller fyra istället för fem förändrar rätt mycket dynamik i ett kompisgäng och i en tv-serie. Kommer skaparna lyckas göra det snyggt isf

Karaktären byts ut
För att motverka problemet med dynamiken går det ju att ta i nya personer i handlingen, kanske Quinn är en av dem (hoppas!). Även Victoria har ju en god chans nu att vara med i några avsnitt, kanske säsonger. Men det blir helt klart rätt knivigt läge att försöka få till den där mysiga känslan av att personerna känt varandra i alla tider. Detta skulle kunna vara ett rätt troligt sätt, en slags kompromiss helt enkelt.

Skådespelaren byts ut
Ganska otroligt men visst skulle det kunna hända. Innan har vi kunnat se det i Dallas (Miss Ellie Ewing), Vänner (Ross ex-fru Carol), Private Practice (Naomi Bennet i piloten). Inte så vanligt och egentligen ganska konstigt. Vem skulle då spela Marshall? Enligt mig måste det vara någon som har rätt snarlikt utseende och framförallt samma framtoning, det känns inte som att det går att skådespels in allt som Marshall är. Den enda som kommer till min just nu minimala kändishjärna är Paul Rudd (favvo!). Ganska charmig, lite knasig. Inte lika robust som Segel bara. Även om inte Rudd blir ångor hyperbra Marshall (kan någon det egentligen) så borde han verkligen bli en återkommande skådespelare i serien. Han är ju för bra! Så han borde vara med i kategorin här uppe, kanske om en ny granne som de börjar hänga med?
Jason Segel och Paul Rudd
Men jag tycker ändå att byta ut karaktären, det skulle vara lite för konstigt. Det är ju ändå huvudpersonen vi snackar om.

Förra gången googlade jag ju, på svenska och engelska. Då var det två tydliga lägren. Det svenska medielägret sa att Segel skulle lämna HIMYM och det engelska sa att han kanske skulle lämna HIMYM. Idag ser läget ungefär likadant ut. De engelska nyheterna har fortfarande nyheter från början av augusti som säger att han kanske lämnar. Men! WTVQ skriver att en spokesperson för Segel säger att han inte kommer lämna serien. Att ge oss hoppet åter tackar vi för!


1 kommentar:

  1. Svenska sidor hämtar i regel all sin information ifrån amerikanska sidor och då blir det oftast en omskrivning med stora fel.

    Ta t.ex "nyheten" där alla svenska sidor skrev att Jessica Biel SKULLE ta sig an rollen som Viper i den kommande filmen The Wolverine, men vad alla amerikanska sidor egentligen sa vara att hon blivit ERBJUDEN rollen. Missa de ett litet ord så blir det lätt fel och det händer tyvärr allt för ofta. Svenska sidor går inte allt lita på helt enkelt.

    SvaraRadera

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...