onsdag 11 juli 2012

5 anledningar till varför Smash är bättre än Glee

  1. Serien har inte krystat in låtar som inte passar in i handlingen. Framförallt inte för att de är poppis just nu. Plus att Smash har många egenskrivna låtar, som dessutom är riktigt bra!
  2. Det är bättre skådespelare i Smash. Både när det gäller sången och dansandet. Det syns att skådespelarna är proffsiga och inte togs ut genom You Tube eller via en talangjakt som blivit realityserie… (här pratar jag alltså om The Glee Project). Katherine Mcphee vann ju Amerikansk Idol långt innan detta, 2006
  3. Det är mindre drama i Smash, även om man inte kan tro det. Kanske är det lika mycket drama med det är inte lika snabba kast som det är i Glee. Det är "vuxendrama" :)
  4. Karaktärerna i Smash är mer genomtänkta än i Glee. Smashs två huvudkaraktärer bygger på olika sidor av Marilyn och det hade kunnat bli lite haffsigt och lustigt men det lyckas spegla det så bra, så himla bra. Karaktärerna känns mer genomtänkta och det är lättare att känna igen sig i Smashkaraktärer än vad det är i Glees.
  5. Alla i ensemblen, eller världen för den delen, kan inte bara låten och dansen och brister inte bara ut i sång. Punkt och pricka, inget mer behöver sägas!
Här nedan kan ni se när SideReel pratar om skillnader mellan serierna och ger sina åsikter på de båda serierna.En mycket spännande kommentar, som jag helt håller med om, under videoklippet är denna av Nomever:

"The only thing that Smash and Glee have in common is that they're both musicals. THATS IT!! I think is pretty stupid to try to compare these two shows beyond that. Ones a comedy (Glee) and the other is a drama (Smash). I find it silly to try to put these shows up against each other because, other than both being musicals, they have nothing in common.
Oh and by the way....I find it funny that people are choosing sides. LOL!!! Why can't you like both shows???"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...