lördag 2 juni 2012

Smashkaraktärer försvinner

Såhär någon vecka efter att vi sett på Smashs säsongsavslutning kan jag äntligen andas ut. Fy helskotta vad bra den var! Precis så dramatisk och verklig som Smash alltid är. Men för att inte förstöra för mycket om vad som händer så släpper jag det där. Men min rekommendation är verkligen att se första säsongen, helt ofattbart bra!

Det jag egentligen ville komma till är att inför säsong två kommer fyra karaktärer försvinna. Några av dem kommer aldrig komma tillbaka medan några kommer finnas med i bakgrunden och synas någon gång för att knyta ihop serien. De karaktärer som försvinner är Dev, Frank, Michael och Ellis. Synd på Dev och Frank men gud vad skönt att slippa Ellis äcklet. Varje gång hans nunna syns i rutan blir världen lite sämre. Inget bra betyg...

Produktionsbolaget säger att det till störta del beror på att skådespelarna inte är så starka sångare, en cover-up eller kommer vi ser mer sång i Smash kanske? Så vi får väl se vad som händer i nästa säsong, vilka karaktärer hoppas ni byts ut?
Karens pojkvän Dev kommer försvinna ur serien

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...