fredag 4 maj 2012

Sommarens nya serier

Snart är midseason slut och sommarsäsongen börjar. Dels kommer några gamla serier tillbaka såsom Royal Pains och Rizzoli & Isles men såklart trycker tvbolagen ut nya serier. Här kommer en liten guide över några av de serier vi har att vänta oss!

Continuum - Hmm, en polis från 2077 hamnar i dagens tid och ska lösa brott i framtiden. Hur löser man det är min fråga. Det är nog värt att kolla in serien bara för se hur skaparna har löst handlingen. Serien har premiär redan den 14e maj så det är inte långt tills vi får reda på om serien är något att ha.

Transporter - Om handlingen i Continuum är lite knasig bjuder Transporter på en ännu knasigare. En ex "Special Forces" operatör lever nu som en transportör. Japp det var handlingen... Premiär är lite oklar än så länge, uppdatera oss gärna!

Newsroom - HBO tar Aron Sorkin till hjälp i sommar och släpper serien Newsroom. Serien handlar om en grupp med människor som startar en nyhetsshow. Serien är en bakom-scenen serie som jag hoppas har lite mocumentary inslag. Aron har utvecklat serien sen 2009 så den borde ju vara något i hästväg. Premiär 24 juni.

Saving Hope - Sjukhuschef hamnar i koma och lämnar sjukhuset i kaos. Den som får plocka upp bitarna är Chefens fästmö. Samtidigt som de försöker rädda fästmannen och ordna upp sjukhuset flyger fästmannen tillika sjukhuschefen runt i andeform. Kan det vara något, jo kanske... Premiär 7e juni.

Bunheads - En showgirl från LA gifter sig lite hastigt och flyttar till en sovande småstad. Väl där får hon jobb på sin svärmors dansskola. Premiär 11e juni.

Baby Daddy - När jag läser handlingen, ung kille blir överaskande nog pappa och bestämmer sig för att uppfostra barnet själv med hjälp av sin familj, är det väääldigt likt Raising Hope. Men eftersom det är ABC som gör Baby Daddy kan vi nog se fram emot många skratt! Premiär 20e juni.

Perception - En Nevrokirurg hjälper FBI med några av deras mest komplexa fall. Huvudpersonen i serien spelas av Will i Will & Grace, Eric McCormack. Premiär 9e juni.

Några fler serier:
Major Crimes som är en spinn-off på The Closer. Många av karaktärerna från The Closer kommer finnas med även i Major Crimes. En annan serie som kanske är något att kolla in är dock Dallas som kommer tillbaka! Något som ni antagligen inte behöver kolla in är tv serien som baseras på filmen Anger Management, det är nämligen Charlie Sheen som spelar huvudrollen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...