fredag 4 maj 2012

Publicity & Tech

Smash alltså, egentligen är det helt otoligt hur bra serien har hållt. Karaktärerna är helt lysande vilket också återspeglar sig i avsnitt 12, Publicity, och avsnitt 13, Tech. Serien är på något sätt så verkligt.

I verkliga livet gör par som vart ihop jättelänge inte bara slut för att man bråkar lite, precis som Karen och Dev inte gjorde. Hoppas det håller i sig. Karen och Dev gjorde iaf ett mycket härligt nummer tillsammans och det var även första gången man hörde Dev, som spelas av Raza Jaffrey, sjunga och dansa. Och han kan ju verkligen det!

Inte heller väljer man att jobba hur som helst med sin exälskare när man precis ordnat till det med sin familj. Så bra jobbat Julia för att du står upp för din familjs behov!

Men tydligen är man förälskad i alla kvinnor som påminner en om Marilyn, läs Derek, och tydligen har alla en hidden agenda, läs varenda jädra karaktär.
Från förra avsnittet
Men det är ju faktiskt en serie, inte en verklighetsskildring. Så grattis Smash för att ha lyckats med det som så få serier kommer lyckas med: bli riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...