söndag 20 maj 2012

Grey's 8:e säsongsavslutning

Ja, det har varit några säsongsavslutningar. Alla har dem varit lite för crazy, kommer ni ihåg i första säsongen när Addison gör entre precis innan avsnittet tar slut, klassiker av Shonda Rhimes. Såklart hände det även denna gången.

Jag låg efter några avsnitt så innan säsongsavslutningen fick jag titta igenom sex avsnitt, av varierande kvalité såklart. För att komma snabbt till säsongsavslutningen kommer här mina tankar i snabbdrag, fram till sista avsnittet:
Christina borde gå och gömma sig under ett täcke, gärna flytta från stan. Lexie borde säga vad hon känner för Mark, på riktigt! Mark borde inse att Lexie inte funkar som en vän, kom igen! Hunt borde hitta sig någon som vill ha barn, han skulle bli en bra pappa och det skulle bli snygga barn. Grey och Derek, de är för en gång skull okej. Avery borde ta tag i sitt liv och sluta vara rädd för hans "Legacy.

Så lite kortfattat. Nu till det sista avsnittet. Herrejävlar är nog min första tanke. Om ni inte sett avsnittet och vill se det borde ni inte läsa vidare nu. För herrejävlar, ska de döda hela karaktärstaben eller? Vi vet att en helt säkert är död, det borde inte gå att återuppväcka henne, tyvärr!!! För de andra i flygkraschen känns det lite bättre men vem vet? I nästa avsnitt kan ju allt förändras! Så ingen av karaktärerna sitter säkra. Föresten vad är det här med att döda sina karaktärer? Det verkar vara någon grej, eftersom det sker hela tiden. Så roligt eller spännande tycker jag faktiskt inte att det är. Skapa spänning, för handlingen framåt, på annat vis och sluta ta död på karaktärerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...