fredag 13 april 2012

Tre nya serier

Så här en snöig (!) fredagskväll bänkade vi oss i soffan, liksom så ofta förr, för att ta oss an tre nya serier. Här följer en liten reflektion

1. Don´t trust the bitch in apartment 23
Handlar om en stackars kvinna som nyss flyttat till New York när företaget hon fått jobb på måste stänga (nått med skattefiffel typ) och hon blir utkastad från lägenheten som nämnda företag håller henne med. För att kunna bo kvar i New York så blir hon inneboende hos bitchen i lägenhet 23.

Det första avsnittet varken avskräckte eller övertygade. Man fnissade lite ibland och det är mycket möjligt att det tar sig. Vi får la se nästa vecka. Värt att säga är att James van der Beek från Dawson´s Creek spelar sig själv och det är alltid underhållande (hade varit ännu bättre om jag sett Dawson´s Creek, får la slå mig ner i helgen).

2. Best Friends Forever
Handlar om en stackars kvinna som blir tvungen att flytta hem till New York (same same but different) efter att hennes man faxat (OBS! Faxat) skilsmässopapper. Hon flyttar in hos sin barndomsvän och dennes pojkvän. De två första avsnitten kretsar kring att barndomsvännen försöker trösta den stackars kvinnan samtidigt som hon ska ha tid för pojkvännen.

Den här var bättre än det låter när jag beskriver det. Faktiskt så man skrattade till ibland. Samtidigt så var det mysigt på något sätt. Pojkvännen och barndomsvännen verkar ha ett fint förhållande och ingen i serien är så där jobbig som någon annars alltid är. Även om detta knappats är varken Vänner eller Modern Family så ser jag med spänning fram emot fortsättningen

3. Scandal
Handlar om en stackars kvinna som får anställning på en underlig advokatbyrå (typ, eller nått) i Washington DC. Byrån drivs av den färgstarka Olivia Pope som är bästa polare med presidenten (som gestaltas av en medelålders vit man, ordningen återställd). Vi har nu lämnat sitcomen och hamnat i en lustig blandning mellan Suits, CSI och Grey´s Anatomy. Serien delar också skapare med Grey´s A, Shonda Rhimes.

Det här var ett underligt avsnitt som blandade polissnacket med gråtande och passionerade kyssar. Befriande eller jobbigt? Jag vet inte. Vad jag vet är att det ändå kändes rätt gött att kolla så det blir nog att placera den här på min MyEpisodes-lista, tillsammans med de andra två.

Vi har med andra ord anledning att återkomma kring de här tre. Stay tuned.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...