onsdag 11 april 2012

Minimaraton

Det blev ett minimaraton ikväll med New Girl och Big Bang Theory. Tyvärr hann vi inte så många avsnitt som vi velat så det var telefonsamtal, enkätifyllningar, popcornmaskinproblem och läggtider som stod i vägen. Imorgon blir det ett nytt försök att kolla igen alla avsnitt vi missat medan vi varit borta. Det blir ju inte bättre, eller kanske är det just det som det blir, av att denna veckan har det fullkomligt exploderat på seriesidan. How I met your mother är tillbaka, två nya serier har premiär och nästan alla serier visar avsnitt denna veckan. Sen hade Scandal premiär förra veckan och det måste jag ju kolla in, den serien tror jag kan bli grym!


Men vilken skrattfest New Girl och Big Bang Theory var, riktiga toppavsnitt! Det bästa med New Girl var att "the old dude", Russel, var med igen. Han ger en rolig twist och det är härligt att se Jess glad och kär :)

Russel och Jess, från ett tidigare avsnitt
I Big Bang tog helt klart Steve Hawkin hem priset för roligast. Men Sheldons drömmar och utklädnad var inte långt ifrån att knipa första platsen.


Imorgon ska vi nog satsa på att kolla på Modern Family (som kommer imorgon) och dagens Glee (allt stämmer inte alltid med "köpandet" så tyvärr blev det inget avsnitt idag, bättre lycka imorgon!). Jag kommer nog satsa på att kolla på Bones på morgonen när Johan gått till praktiken, det kommer blir värt att gå upp tidigt för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...